Повідомлення про проведення загальних зборів акціонерів

14.03.2014

 

Шановний акціонере!

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ХІМФАРМЗАВОД “ЧЕРВОНА ЗІРКА”

(вул. Гордієнківська,1, м. Харків, Україна, 61010, код ЄДРПОУ 00481241) повідомляє про проведення річних (чергових) Загальних зборів акціонерів Товариства, які відбудуться 14.04.14 р. о 11.00 за адресою:  м.Харків, вул.Примакова,46, корпус Г-6, 6-й пов, приміщення №14.

Перелік питань, що виносяться на голосування:

1. Обрання Голови та секретаря Загальних зборів акціонерів.

2. Затвердження порядку голосування по процедурним питанням та питанням порядку денного.

3. Затвердження регламенту Загальних зборів акціонерів.

4. Звіт Виконавчого органа Товариства про результати фінансово-господарської діяльності за 2013 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

5. Звіт Ревізійної комісії Товариства за 2013 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

6. Звіт Наглядової ради Товариства за 2013 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

7. Затвердження річної фінансової звітності Товариства за 2013 р.

8. Розподіл прибутку  Товариства за результатами фінансово-господарської діяльності  у 2013 р.

9. Затвердження основних напрямків діяльності Товариства на 2014 рік.

10. Переобрання директора Товариства.

11. Прийняття рішення про припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства.

12. Обрання членів Наглядової ради Товариства.

13. Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Наглядової ради, обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з членами Наглядової ради.

14. Прийняття рішення про припинення повноважень членів Ревізійної комісії Товариства.

15. Обрання членів Ревізійної комісії Товариства.

16. Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Ревізійної комісії, обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з членами Ревізійної комісії.

17. Про попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом одного року з дати проведення Загальних зборів акціонерів.

Реєстрація акціонерів для участі у Загальних зборах відбудеться 14 квітня 2014 року з 9.15 до 10.45 год. за місцем проведення Загальних зборів.

Дата складання переліку акціонерів, що мають право на участь у Загальних зборах: 8 квітня 2014 року.

З документами, пов'язаними з порядком денним, акціонери Товариства можуть ознайомитися особисто до початку Загальних зборів за місцезнаходженням Товариства - ПАТ "Хімфармзавод "Червона зірка": м.Харків, вул. Гордієнківська, 1, адміністративний корпус, 2 поверх, кім.31, у робочі дні з 11.00 до 15.00 год. (відповідальна особа-юрисконсульт Катречко Олена Олександрівна, телефон (057) 733-17-58), а в день проведення Загальних зборів - також у місці їх проведення.

Для реєстрації кожний акціонер повинен мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт). Для представників акціонерів - довіреність на право представляти інтереси акціонера на Загальних зборах, посвідчену відповідно до вимог чинного законодавства.

Витрати, пов'язані з прибуттям та участю у Загальних зборах, акціонерам та їх представникам Товариством не відшкодовуються.

Якщо акціонер з будь-яких причин не може взяти участь у Загальних зборах, він буде мати можливість ознайомитися з рішеннями, які будуть прийняті на Загальних зборах, звернувшись за адресою Товариства.

Телефон для довідок: (057)733-17-58.

Директор Товариства